De minimale bestelwaarde is € 50 excl. BTW. BTW Voor leveringen binnen de EU tot een netto goederenwaarde van € 350,- worden verzendkosten van € 19,- netto in rekening gebracht, binnen Duitsland verzekerde verzending € 8,26,- netto. Bij spoedleveringen worden de werkelijke kosten in rekening gebracht.
Vanaf een bestelwaarde van € 350,- netto is de standaard levering binnen Nederland gratis.
Voor landen buiten de EU worden de daadwerkelijke transportkosten - DHL, FEDEX verzendkosten - toegevoegd.
Onze prijzen zijn exclusief btw.

Handelaars en freelancers krijgen op aanvraag aparte prijzen voor alle producten in de categorie INSPA huidverzorging.
Aangeboden kortingen worden direct na ontvangst van betaling terugbetaald.

Douanerechten / omzetbelasting bij invoer zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Onze levertijden zijn 3-10 werkdagen.

Onze betalingsvoorwaarden zijn:
Vooruitbetaling - als u de betaalmethode vooraf selecteert, ontvangt u na uw bestelling van ons een orderbevestiging met het over te maken factuurbedrag en de rekeninggegevens. Bij vooruitbetaling verzoeken wij u het volledige factuurbedrag over te maken op de rekening vermeld in de orderbevestiging, vergeet niet uw ordernummer als doel van de overboeking in te vullen.
PayPal - met PayPal betaal je tijdens het bestelproces via je PayPal-rekening. Voorwaarde voor de betaling is een PayPal-rekening, die u ook tijdens het bestelproces kunt openen. U wordt automatisch doorgestuurd naar de site paypal.de om de betaling uit te voeren. Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.de. Uw PayPal-rekening wordt gedebiteerd na voltooiing van de bestelling.

© 2018 - 2024 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel