BCN CLASSICS - De originele mesotherapieformules

De BCN Classics producten behoren tot het BCN mesoceuticals assortiment van het Instituut. Het zijn pure actieve ingrediënten van farmaceutische kwaliteit die zorgvuldig geselecteerd zijn. Ze zijn steriel (geen bewaarmiddelen of additieven), dus ze bereiken een grote tolerantie. Ze kunnen alleen worden gebruikt of worden gecombineerd met andere producten van zowel BCN Classics als BCN Cocktails.

Het Institute BCN Classics, gecombineerd met de meest geavanceerde transdermale toedieningssystemen, bieden patiënten de voordelen van traditionele mesotherapie, maar met een niet-invasieve, veilige en pijnloze behandeling, zonder bijwerkingen en onmiddellijke resultaten.

Ze laten ook toe om voor elke patiënt 100% aangepaste behandelingen te creëren om op een gepersonaliseerde manier esthetische problemen zoals huidveroudering, lokaal vet, vlekken, haarverlies, slapheid, cellulitis, striae, acne littekens, etc. op een persoonlijke manier te fixeren.

*Alle BCN Classics zijn speciaal geformuleerd om in te sluizen d.m.v. mesotherapie (dermapen, dermaroller, mesogun etc.), galvanische stroom technieken (iontophorese, hydroelectrophorese), ultrasound (sonophorese), IR thermotherapy (cataphorese), electroporatie, cryoelectrophorese en vacuüm technieken.

© 2018 - 2023 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel