HOE OM TE GAAN MET ERYTHEEM EN OEDEEM NA EEN ESTHETISCHE BEHANDELING

Vorige Artikel 8 van 13 Volgende

Hoe om te gaan met blauwe plekken en oedeem na esthetische behandelingen

Sommige invasieve medisch-esthetische behandelingen zoals fillers, mesotherapie, botox-injectie, strekdraden, ooglidcorrectie, neuscorrectie of liposuctie kunnen tijdelijke blauwe plekken, roodheid en oedeem veroorzaken in de gebieden die deze procedures ondergaan.

Hematoom, ook wel ecchymose genoemd, wordt veroorzaakt door het scheuren van kleine bloedvaten en de resulterende extravasatie van bloed in de huidweefsels, wat resulteert in een zichtbare blauwe plek die nog duidelijker kan zijn door andere vloeistoffen die ontstekingen veroorzaken. Het is belangrijk om de huid vóór de behandeling voor te bereiden om haar verschijning te voorkomen of om haar zo licht mogelijk te maken.

Als deze epidermale veranderingen na de behandeling optreden, moet er rekening mee worden gehouden dat het gemiddeld 2 tot 4 weken kan duren voordat ze genezen zijn, maar er zijn enkele behandelingen die het mogelijk maken om hun verdwijning te versnellen en het natuurlijke proces van de huid te helpen bevorderen. organisme om te ontlasten, ontstekingen te verminderen en extravasculaire inwendige bloedingen te elimineren.

BCN Arni+K, een specifieke crème voor kneuzingen en oedeem

BCN Arni + K is een specifieke crème voor de preventie en behandeling van epidermale veranderingen die verband houden met kneuzingen of invasieve medisch-esthetische procedures. De formule heeft ontstekingsremmende, ontzwellende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen. Het bevat arnica-extract, vitamine K-oxide, zonnebloemolie, duivelsklauwwortelextract, biosaccharide, kamille etherische olie-extract, hyaluronzuur en vitamine C. BCN Arni + K biedt de volgende specifieke voordelen:

  • Versnelt het verdwijnen van blauwe plekken door hemosiderine te blokkeren.

  • Het bevordert de eliminatie van extravasculaire bloedingen.

  • Zorgt voor de juiste stolling van het bloed.

  • Oefent een decongestieve werking uit op het huidweefsel.

  • Kalmeert de huid en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

  • Verlicht irritatie en voedt de huid.

  • Werkt tegen roodheid van vasculaire oorsprong.

  • Hydrateert en beschermt de huid.

  • Heeft antioxiderende eigenschappen.

 


Gebruiksaanwijzing

Voor de medisch-esthetische procedure
Het wordt aanbevolen om gedurende 2 weken ervoor te gebruiken.
Reinig de huid en breng 2 of 3 keer per dag met een zachte massage aan op de plaatsen waar de behandeling zal worden uitgevoerd.

Na de medisch-esthetische ingreep
De huid reinigen en 2 tot 3 keer per dag met een zachte massage aanbrengen op plekken met blauwe plekken, oedeem en/of roodheid.

Stoten en kneuzingen
Om het ontstaan ​​van blauwe plekken te voorkomen, direct na het stoten of vallen aanbrengen en de applicatie meerdere keren per dag herhalen. Als het hematoom al is verschenen, 2 of 3 keer per dag aanbrengen met een zachte massage.

Zichtbare haarvaten op het gezicht
Gebruik het als een permanente basisbehandeling.

© 2018 - 2023 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel