DE JUISTE INGREDIENTEN VOOR BEHANDELING VAN CELLULITIS

Vorige Artikel 4 van 13 Volgende

Wat moet een anti-cellulitis crème hebben om de effecten van een professionele behandeling te behouden en te versterken

Laten we eerst eens kijken hoe je cellulitis kunt bestrijden met een professionele behandeling.

Cellulitis of lipodystrofie is een van de meest voorkomende problemen die schoonheidsspecialisten behandelen. Er zijn verschillende professionele behandelingen gericht op het verminderen en elimineren van dit probleem. Een voorbeeld is mesotherapie, die in staat is om cellulitis te verminderen door kleine hoeveelheden geconcentreerde actieve bestanddelen direct toe te dienen in het gebied waar ze nodig zijn . De behandeling van cellulitis met mesotherapie maakt gebruik van middelen die inwerken op vetweefsel, bindweefsel en microcirculatie om het natuurlijke vetverbrandingsmechanisme van het lichaam te versnellen.

Wat zijn de meest effectieve actieve ingrediënten tegen cellulitis?

Laten we eens kijken naar enkele van de meest effectieve actieve ingrediënten voor de behandeling van cellulitis, perfect om te gebruiken met verschillende applicatiemethoden zoals mesotherapie, microneedling of virtuele mesotherapietechnieken (elektroporatie, iontoforese, echografie, thermotherapie, vacuümtherapie, galvanische en continue stromen, radiofrequentie , enzovoort.)

Fosfatidylcholine

Het breekt het vet af dat zich in de cellen heeft opgehoopt. Het breekt vet af, waardoor de opname door de bloedbaan en de daaropvolgende mobilisatie wordt vergemakkelijkt. Meer informatie hier .

L-Carnitine

Het is verantwoordelijk voor het metaboliseren van vet. Nadat het opgehoopte vet is afgebroken, mobiliseert het de vetzuren in de bloedbaan, bindt ze eraan om ze naar het gebied te brengen waar de cel vet omzet in energie. Meer informatie hier .

Cafeïne

Stimuleert de lipolyse door het vrijkomen van vetzuren en glycerol. Vermindert de vorming en opslag van triglyceriden in adipocyten. Het heeft vaatverwijdende eigenschappen die de bloedstroom verhogen. Meer informatie hier .

Aziatische centella

Het bevordert de verhoorning en stimuleert een snelle en gezonde groei van sommige weefselcomponenten. Het stimuleert de aanmaak van collageen. Vermindert ontstekingen en herstructureert de extracellulaire dermale matrix. Verbetert de tonus en elasticiteit van de veneuze wand. Meer informatie hier .

Wat gebeurt er na professionele behandeling

Het is erg belangrijk om een ​​product te hebben dat helpt de effecten van de behandeling in de kliniek of salon te behouden en te verbeteren.

Met dit doel creëerde Instituut BCN MesoCell®, een crème voor de behandeling van cellulitis thuis, op basis van dezelfde actieve ingrediënten die worden gebruikt voor professionele behandeling .

 

MesoCell® combineert krachtige anti-cellulitis actieve ingrediënten geselecteerd vanwege hun vermogen om de bloedcirculatie te stimuleren, vetcellen af ​​te breken en het vasthouden van water tegen te gaan. De specifieke voordelen van MesoCell® zijn als volgt:

  • Onderbreekt het mechanisme van vetproductie en helpt vetweefsel om te zetten in bindweefsel.

  • Induceert lipolyse en stimuleert adipocyten om vet vrij te maken om te metaboliseren.

  • Verstevigt, verstevigt en verstevigt de huid.

  • Verbetert de reabsorptie van gelokaliseerd oedeem.

  • Verhoogt de bloedsomloop in gebieden waar cellulitis voorkomt.

Meer informatie over MesoCell® hier .

Wat zijn de resultaten van MesoCell® als aanvulling op een professionele behandeling

Hier presenteren we een specifiek geval van anti-cellulitisbehandeling die wordt uitgevoerd door twee toepassingsmethoden te combineren: microneedling en elektroporatie. Dit is een 36-jarige patiënte met cellulitis en slappe billen en benen.

 

Werkzame bestanddelen gebruikt in professionele behandeling: Asian Centella, BCN Adipo, BCN Adipo Forte, BCN Tensis-Peptides, Cafeïne, L-Carnitine, Phosphatidylcholine, Rutin & Melilot Extract.

© 2018 - 2023 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel