BCN | ORGANIC SILICA & DMAE - Firming Solution 5 ml ampul | Box van 10 ampules

Vorige Artikel 11 van 16 Volgende
€ 24,08 (exclusief btw)

ORGANIC SILICA & DMAE – Firming Solution

10 ampullen van 5ml per ampul

Anti-aging, versteviging, littekens, striae, cellulite, plaatselijke vetophopingen

Deze all-in-one facelift en anti-aging ampullen combineren 2 krachtige huid verjongende werkstoffen. Organische silica en DMAE zorgen voor een onmiddellijk verstevigend en liftend effect, voor gezicht en lichaam. Ideaal om in te zetten bij een verslapte huid van gezicht, hals, decolleté, armen, buik, benen en billen.

Organisch silicium speelt een cruciale rol bij de vorming van collageen type I. Het stimuleert de vorming van collageenvezels en verlengt en versterkt bestaand collageen. Het zorgt dus voor meer en stabiele(re) collageenvezels en is daarmee essentieel voor het behoud van een elastische, stevige huid en een verbetering van littekens en striae. Daarnaast reguleert het de celdeling en cellulaire stofwisseling.

DMAE (dimethylaminoethanol) is onderdeel van het vitamine B-complex en komt van nature voor in het lichaam. Het is bewezen effectief* in het liften en verstevigen van de huid doordat het de fibroblasten stimuleert, de levensduur van de huidcellen verlengt en de cross linking van collageen en elastine beschermt en herstelt. Dit resulteert enerzijds in een vollere, steviger huid met meer volume en anderzijds in een zeer effectieve aanpak van huidverslapping en rimpel reductie. Er ontstaat een gezondere, strakkere en steviger huid met meer gedefinieerde gezichtscontouren. Door de hoge antioxidant kracht heeft DMAE bovendien een beschermende en herstellende werking op de schade die vrije radicalen in de huid kunnen veroorzaken.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Organisch silicium
  • DMAE
© 2018 - 2023 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel