BCN | DNA LIQUID - Anti Ageing Solution 2 ml ampul | Box van 10 ampules

Vorige Artikel 5 van 16 Volgende
€ 22,00 (exclusief btw)

DNA LIQUID – Anti-Ageing Solution

10 ampullen van 2ml per ampul

Anti-aging, acne, littekens, striae, haarverlies

De mens is opgebouwd uit miljarden cellen. Elke cel heeft een celkern die zorgt dat alle processen in de cel goed verlopen. Hiervoor is DNA (desoxyribose nucleic acid; oftewel nucleïnezuur) essentieel: zonder DNA, een natuurlijk polymeer, loopt alles in de celkern mis. Nucleïnezuur bevat namelijk alle receptoren om eiwitten te produceren. Deze eiwitten vervullen allen een eigen functie die essentieel is voor de cellen om te kunnen (over)leven.

De DNA Liquid ampullen bevatten een hoge dosis puur nucleïnezuur (DNA). Nucleïnezuur is in staat necrotiserende cellen (celdood door schade van buitenaf) te herstellen. Indien dit niet wordt hersteld en de celresten niet worden opgeruimd, kan dat leiden tot het afsterven van omliggende cellen en weefselschade. Nucleïnezuur levert dus een essentiële bijdrage aan behoud en herstel van het weefsel (wondgenezing, littekens). Daarnaast heeft nucleïnezuur uitstekende hydraterende eigenschappen en wordt bij anti-ageing behandelingen veelvuldig ingezet om ‘photoageing’ aan te pakken (veroudering als gevolg van blootstelling aan UV). De enorme antioxidantkracht beschermt de celmembranen uiteraard ook tegen allerlei andere vormen van oxidatieve schade en helpt zo collageen afbraak door bijv. stress, milieuvervuiling en roken voorkomen.

De DNA Liquid ampullen zijn daarom een zeer geschikt om in te zetten bij een rokershuid, maar ook bij een droge huid, bij rimpels, littekens, striae en haarverlies.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Sodium DNA
© 2018 - 2023 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel