BCN | SCALP - Hair Loss Cocktail 5 ml vail | Box van 5 vails

Vorige Artikel 7 van 7
€ 34,96 (exclusief btw)

BCN SCALP – HAIR LOSS COCKTAIL

5 ampullen van 5ml per ampul

Haarverlies

Na jarenlang experimenteren heeft Institute BCN de ultieme werkstoffen cocktail samengesteld voor een zeer krachtige en doelgerichte aanpak van haarverlies. De BCN Scalp Hair Loss Cocktail stimuleert de (bestaande) haargroei en versterkt dun, verzwakt haar. De ampullen bevatten een uitgekiende combinatie van werkstoffen die elk een cruciale rol spelen in de haargroei cyclus. Ze zorgen voor celregeneratie en helpen de hormonale disbalans te herstellen die bij zowel mannen als vrouwen kan leiden tot haaruitval. Bovendien worden de bloedvaten verwijd, voor maximale opname van de actieve werkstoffen in de haarfollikels. De hoge dosis vitaminen uit de B-groep garandeert een optimale celstofwisseling in de haarzakjes.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Panthenol
  • Vitamine B6
  • Vitamine B1
  • Biotine
  • IJzer

Panthenol wordt veelvuldig ingezet bij de aanpak van haarverlies, omdat het de cellulaire activiteit van de haarfollikels verbetert. Dit versnelt de celr eparatie, herstel van beschadigd haar en bevordert de ontwikkeling van sterk, gezond haar. Panthenol hoort dan ook in het standaardpakket van elke ‘meso-hair’ behandelaar.

Vitamine B6 (pyridoxine) remt de vorming van dihydrotestosteron in de haarwortel; wat haaruitval vermindert en de haargroei stimuleert. Het remt de talgproductie op de hoofdhuid (vet haar), pakt roos en seborroïsch eczeem aan, vermindert jeuk en ontstekingsreacties (atopisch eczeem). Daarnaast synthetiseert het keratine dat de aanvoer van voedingsstoffen naar de haarfollikel bevordert.

Vitamine B1 (thiamine) is een antioxidant die de doorbloeding in de hoofdhuid stimuleert. Dit zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen en zuurstof in de haarfollikels. Dit helpt haarverlies voorkomen, het stimuleert de groei van nieuw haar en resulteert bovendien in gezonder, sterker haar.

Biotine (vitamine H of vitamine B8) is de ‘sleutelvitamine’ voor een gezonde haardos.

Het wordt veelvuldig en met succes ingezet bij (vroegtijdige) haaruitval en haargroeiproblemen. Het helpt de haren gezond en sterk te houden door een aanzienlijke verbetering van de activiteit in de haarfollikel, wat leidt tot steviger haar en een vollere haardos. Het heeft daarnaast een gunstig effect op een droge, schilferige hoofdhuid, wat ook weer helpt om haaruitval als gevolg daarvan te voorkomen.

IJzer is een fundamenteel component van vele proteïnen en enzymen en heeft zo een direct effect op het haar. Bepaalde vormen van alopecia worden dan ook meestal aangepakt door het ijzergehalte te verhogen. Daarnaast is ijzer nodig voor de vorming van keratine, het belangrijkste eiwit component van het haar. Zo speelt het een essentiële rol bij het verkrijgen van gezond, sterk haar.

© 2018 - 2023 Institute BCN Benelux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel